söndag 18 maj 2008

Havreflarn

50 g sinistä keijua
1 dl sokeria
2 dl kaurahiutaleita
muutama rkl hienoja riisijauhoja (tai muita sopivia)

Sulata margariini kattilassa. Sekoita muut aineet sulaneen margariinin sekaan.
Halutessa voi maustaa sallituilla mausteilla esim. vanil. sokerilla.
Näistä tulee ohuita , lastumaisia. Menee helposti rikki. Taikinaan voi lisätä esim. survottua banaania, niin kestävät paremmin kasassa. Mutta eivät ole enää niin lastumaisia.
Nostele taikinaa uunipellille, leivinpaperin päälle. Taikina leviää uunissa.
200 astetta, n. 5 min tai sen verran että hiukan ruskistuu.

Smakar somnormala havreflarn, mamma gillade

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...