söndag 22 februari 2009

60-års kaka
























Fylld med päronmousse och mintchokladmousse, täckt med sugarpaste (ticoni massa enligt leivontatukku). Själv föredrar jag Ballinas eller den sugarpaste man får köpa på de flesta finska webb shoppar. Denna var inte lika töjbar och smakade lika illa som hemgjord... alltså bara sött. Sprtitsandet går lika bra som tidigare ;-), marsipanrosen är gjord på fri hand.

3 kommentarer:

  1. Vad bra att du testade den, skall nog göra det själv också snart. Tänkte också att den inte "töjer" lika bra som annan sp, men att den skulle smaka bättre, utan bismaker (har iofs inte smakat på Ballinas, så den kan jag inte jämföra med). Snyggt har du fått på den iaf, så helt dålig kan den väl inte vara...?

    SvaraRadera
  2. Nej, nog får man den på, men, men...? testa så får du kommentera!

    SvaraRadera
  3. En ros är en ros är en ros

    Det är ju en ros!

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...