Nästan som tidigare, nu hade jag havregrädde (matlagnings) och havremjölk o gräddade dem bara i ca 15 min, o det gjorde dem nog extra saftiga och mumsiga.
Hobbybakare som bakar åt vänner, släkt, bekanta och mycket till arbeskamrater, jag tycker det är så väldigt roligt! Har också recept utan mjölk, ägg och gluten.
OBS, mina bilder är mina och jag hoppas du ber om lov först ifall du vill använda dem! Att ta inspiration och ideer från kakorna är däremot helt ok.
Frågor till:
gottigottmelle@gmail.com
Myös suomeksi!
Oj vad dom ser goda ut :). Är det grädde ovanpå? Snyggt spritsat!
SvaraRaderanej... jag sku ju skriva en syndabekännelse till dig, men det glömde jag. (blev rester kvar av flora vispi senast...)
SvaraRaderaDe ser goda ut ändå :) och säkert var också själva muffinsen goda :D
SvaraRadera