Helt dött på kak fronten har det inte varit trots sommarlov ;-), men det gjorde gott med lite bakpaus. Nu har jobbet börjat och gamla rutiner kommer igång. Här är först en bild på min 2-årings Emil kaka (mjölk- och äggfri), gjort enligt ett modifierat sacherkaksrecept, och smakar bra trots ägglösheten. (och detta kanske är sista gången det bakades äggfritt till mina barn ;-) )
Och i bakgrunden en mumsig jordgubbstårta som är fylld med jordgubbskvarg. Har ännu en 40-års kaka och lite konfirmations verk att ladda upp!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Hej!
SvaraRaderaKan man beställa en allergikaka av dig? Min dotter har mjölkprotein och äggallergi. Vi bor i Huvudstadsregionen. Jag bakar själv men jag tänkte på tårtorna med dekorationer. Tacksam för svar! /Marie
Maila gottigottmelle at gmail . Com
SvaraRadera