söndag 4 oktober 2009

Nalle Puh och hans vänner



Storkalas med många glada barn och kakor firades idag, precis enligt planerna och mormors önskan. Ovan två jordgubbskvarg moussekakor med vitchokladkrage och nedan två mörkchoklad/vitchoklad moussekakor.


Och sist men inte minst: en gluten-, ägg- och mjölkfri kaka med "black bomb" botten (vetemjölet utbytt mot Sempers fina glutenfria mix) och hallonmousse gjort på Sunnuntais vispbara havrevaniljsås. (vispar sig bättre än Sunnuntais havrevisp, men inte lika bra som GoGreens)


När denhär kakan va färdig knep det till i mammas hjärta; det var ju egentligen kakan som Flickan borde ha fått på sitt 1 års kalas... Både bagare och barn har kommit en lång väg sen dess, inte bara vet jag att det går att baka utan "allt" det går att göra fina kakor också. Egna barnen däremot njöt för fullt av så gott som allt på kalas bordet, de har också kommit långt på sin mjölk- och soijafria väg, inte skulle jag ha trott för ett år sedan att vi är här.

Ett annorluna och sentimentalt inlägg, ett roligt kalas, en varm familj, jobbiga tider.

2 kommentarer:

  1. Fina kakor, Nasse är favoriten :) Ett fint inlägg i övrigt också, det känns bra att (också) läsa om framstegen gällande allergierna.

    SvaraRadera
  2. Tack Melle än en gång !
    Dina kakor ock talanger räddade kalaset!
    Underbart att det finns vänner som du :))

    H: Janhonens

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...