Skall och hälsa på lite släktingar och fick en god ursäkt för att baka igen, och dessutom har jag länge lovat flickan att hon snart skall få äta kaka. Fortsätter på samma test linje, dvs allergibak som smakar så nära "normalt" som möjligt. ;-)
Här har vi alltså choklad botten med
4 tsk NoEgg
lite vatten
4 dl socker
1 dl havremjölk
1 dl flytande Keiju margarin
1 dl vetemjöl
1 dl potatismjöl
1 dl kakaopulver
3 tsk bakpulver
gräddat ca 45 min i 175 C
delad på mitten och fylld med goGreen havrevisp blandad med en barnpureburk blåbär&lingon.
Glasyren är ganache, gjord på ca 0,5 dl oatleys havre grädde och 200 g pandas mörka choklad.
Ganachen va ok, men i fyllningen känndes smaken av havre visp igenom.
Du kan inte hinna med mkt mer än att baka. Här går det undan!
SvaraRaderaGeishamousse låter som något jag bara måste få smaka någongång!
Man hinner vad man vill... Geishamousse är uppskrivet på önskelistan, när kommer du o hälsa på?
SvaraRadera